Brug for ejendomsvedligeholdelse i Holbæk og omegn

EBH Byg tilbyder ejendomsvedligeholdelse i Holbæk og omegn til en bred vifte af kunder, herunder boligforeninger, private og erhverv. Vi laver alt lige fra den almindelige daglige vedligeholdelse til udbedring af skader efter eksempelvis indbrud.

Store som små opgaver inden for ejendomsvedligeholdelse

Vores ekspertise inden for ejendomsvedligeholdelse dækker både over større renoveringer og mindre serviceopgaver. Vi udfører bl.a.:

• Reparation eller udskiftning af eksempelvis tagedøre og vinduer
• Opsætning af køkkener, garderobeskabe, baderumsmøbler m.m.
• Reparation eller lægning af gulve
• Opsætning af lofter og skillevægge
• Diverse monteringsopgaver
• Udbedring af skader efter indbrud, fugt- eller vandskader

Ejendomsservice efter dit behov

Vores professionelle håndværkere står til rådighed, når du har brug for det og kan rykke ud inden for 24 timer. Som en del af vores ejendomsservice gennemgår vi desuden ejendommen sammen med dig for at finde ud af, hvad der skal laves for at holde ejendommen i god stand, eller hvis du skal have fornyet eller energiforbedret ejendommen.

Dine fordele

Når du lader EBH Byg stå for din ejendomsvedligeholdelse, er du sikker på at få leveret håndværksarbejde af høj kvalitet, som holder og samtidig ser pænt ud. Du får desuden en serviceminded og effektiv tømrer, som leverer til aftalte tid og pris.

Kontakt os ved at klikke på boksen og få et uforpligtende tilbud på ejendomsvedligeholdelse af din ejendom. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Se desuden eksempler på nogle af de opgaver, vi allerede har udført under referencer.